Flyttebyrå - Om oss - Les alt om Flytteguiden´s nettverk - Flytteguiden.no
Spørsmål rundt flyttebyrå og koronavirus? Les mer

Compare Listings

Nettsteder drevet av Flytteguiden

Flyttebyrå

Flytteguiden digitaliserer flyttebransjen, detaljert prisinformasjon om flyttebyrå og type flyttebil som benyttes til flytteoppdrag, m.m. Vi forbinder våre tjenester med forbrukere innen boligeiendom, flytting og for de som drømmer.

Flyttebyrå

Flyttebyrånorge.no er en flyttebyrå-katalog som viser 3 kvalitets flyttebyråer per by og hvor du kan søke opp et bestemt flyttebyrå i Norge. Alle flyttebyråer er listet ihht Brønnøysundregisteret

Bolig-annonser.no er et nettsted for salg, kjøp og utleie av boliger som drives av Flytteguiden med tusenvis av annonser. Nettstedet har høy kvalitet og er brukervennlig.

Flyttebyrå.no gir forbrukerne mye relevant informasjon og tips om flytting og det som naturlig tilhører tjenesten. Flyttebyrå.no er en nasjonal hjemmeside, høyt rangert på søkemotorer over hele Norge. Få din bedrift synlig på internett!

Flytteguiden tilbyr informasjon om flytting, oppbevaring og eiendom, verktøy som smarte kalkulatorer og profesjonell kompetanse på tvers av nettsteder og mobile opplevelser for forbrukere og fagpersoner i flyttebransjen og boligbransjen gjennom alle faser. Flytteguidens nettverk inkluderer: Flyttebyrå.no, Bolig-annonser.no, FlyttebyråNorge.no og Flytteguiden.no Flytteguiden tilbyr også en komplett løsning av programvareprodukter, søkemotoroptimalisering og internettjenester for å hjelpe flyttebyråer til å betjene sine kunder og utvide virksomheten i en digital verden.

Personvern

Flytteguiden , Org. nr .: 824721742, et selskap med firma i Norge. Personvernreglene for Flytteguiden er utviklet med sikte på opprettholden og høye nivåer av beskyttelse av personvern og å tydeliggjøre vår stilling med å stille frem tilstående personvernproblemer og behandling av personopplysninger. Vi behandler personopplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende lovgivning, nedenfor personvernforordningen (General Data Protection Regulation 2016/679) og andre gjeldende nasjonale personopplysningslover i Norge («personopplysningsloven»).

Denne personvernerklæringen bruker alle Flytteguidens produkter og tjenester, blant annet nettsteder og mobilapplikasjoner. For visse tjenester og produkter kan du reise fra Flytteguiden sine nettsteder og kan finne spesielle vilkår for behandling av personopplysninger. Disse vilkårene får informasjon om når du bruker den aktuelle tjenesten / produktene.

1. Generell beskrivelse av hvordan vi behandler informasjon

Flytteguiden samler inn personopplysninger for annet enn å kommunisere med og oppfylle våre forpliktelser over kunder og brukere i samsvar med inntalt avtaler, samt for å forbedre kvaliteten på produktene og tjenestene. Dessuten samler vi inn personopplysninger for å vise tilpasset innhold og markedsføring til deg. Vi kan også samle inn informasjon for å administrere tjenestene og sørge for å få tilgang til dem, svare på henvendelser til kundeservice og rett opp feil. Flytteguiden vil bare behandle din personlige informasjon til den funksjonelle den ble samlet inn for og jeg svarer med denne personvernpolitikken og relevant lovgivning. Vi imøtekommende personopplysninger om utfordring som det er nødvendig for å oppnå behandlingsformål som er skrevet i denne personvernerklæringen.

Ditt personlige personvern er viktig for Flytteguiden og vi behandler bare din personlige informasjon i samsvar med relevant personvernlover. Vi behandler din personlige informasjon når det er nødvendig for å oppfylle og avtale med deg og for å behandle kundesaker og tjenester som skal flyttes av Flytteguiden. Vi behandler også dine personlige opplysninger når vi har en legitim interesse, for eksempel direkte markedsføring til deg. Ved behov ber vi om ditt samtykke.