Kontakt oss - Norges markedsplass for flytting - Flytteguiden.no
Spørsmål rundt flyttebyrå og koronavirus? Les mer

Compare ListingsKontakt Flytteguiden

Hvis du vil komme i kontakt med den riktige avdelingen i Flytteguiden sitt nettverk klikk på en av linkene under

Finn et flyttebyrå:

  • Finn et lokalt flyttebyrå der du bor med Flytteguiden, klikk her.

Kontakt Informasjon:

Flytteguiden
Waldemar Thranes gate 63
0173 Oslo

Boligannonser
Lille Bislett 26
0170 Oslo

Flyttebyrå.no
Lille Bislett 26
0170 Oslo

Åpningstider:

Mandag til fredag fra kl.08.00 – 18.00

Lørdag fra kl.08.30 – 17.00

Søndag stengt

 

Klage på et flyttebyrå fra flytteguiden.no eller flyttebyrå.no?

  • Har du ikke kommet til enighet med ditt flyttebyrå? Klikk her

 

Jobbmuligheter i Flytteguiden sitt nettverk:

  • Har du erfaring med media og design? Send epost.
  • Dataprogrammere er velkommen til å søke stilling, Send epost.
  • Er du en person som kan tilføye noe ekstra og innovativt? Send epost.

Personvern

Flytteguiden , Org. nr .: 824721742, et selskap med firma i Norge. Personvernreglene for Flytteguiden er utviklet med sikte på opprettholden og høye nivåer av beskyttelse av personvern og å tydeliggjøre vår stilling med å stille frem tilstående personvernproblemer og behandling av personopplysninger. Vi behandler personopplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende lovgivning, nedenfor personvernforordningen (General Data Protection Regulation 2016/679) og andre gjeldende nasjonale personopplysningslover i Norge («personopplysningsloven»).

Denne personvernerklæringen bruker alle Flytteguidens produkter og tjenester, blant annet nettsteder og mobilapplikasjoner. For visse tjenester og produkter kan du reise fra Flytteguiden sine nettsteder og kan finne spesielle vilkår for behandling av personopplysninger. Disse vilkårene får informasjon om når du bruker den aktuelle tjenesten / produktene.

1. Generell beskrivelse av hvordan vi behandler informasjon

Flytteguiden samler inn personopplysninger for annet enn å kommunisere med og oppfylle våre forpliktelser over kunder og brukere i samsvar med inntalt avtaler, samt for å forbedre kvaliteten på produktene og tjenestene. Dessuten samler vi inn personopplysninger for å vise tilpasset innhold og markedsføring til deg. Vi kan også samle inn informasjon for å administrere tjenestene og sørge for å få tilgang til dem, svare på henvendelser til kundeservice og rett opp feil. Flytteguiden vil bare behandle din personlige informasjon til den funksjonelle den ble samlet inn for og jeg svarer med denne personvernpolitikken og relevant lovgivning. Vi imøtekommende personopplysninger om utfordring som det er nødvendig for å oppnå behandlingsformål som er skrevet i denne personvernerklæringen.

Ditt personlige personvern er viktig for Flytteguiden og vi behandler bare din personlige informasjon i samsvar med relevant personvernlover. Vi behandler din personlige informasjon når det er nødvendig for å oppfylle og avtale med deg og for å behandle kundesaker og tjenester som skal flyttes av Flytteguiden. Vi behandler også dine personlige opplysninger når vi har en legitim interesse, for eksempel direkte markedsføring til deg. Ved behov ber vi om ditt samtykke.