Flyttetransport - Publiser flytteoppdrag eller transportoppdrag - Flytteguiden
Spørsmål rundt flyttebyrå og koronavirus? Les mer

Compare Listings

Flytteguiden
PRØV DET GRATIS

 

Flytteguiden.no sitt brukervennlige flytte og transportgods-utveksling drives av et intelligent lastematchingssystem og er designet for å hjelpe de som skal flytte og flyttebedrifter med å finne tilgjengelige flytteoppdrag over hele Norge og Europa. Vårt system kan også være til fordel for transportører, speditører, produsenter eller andre kommersielle virksomheter som ønsker å få lasten sin flyttet eller levert.

Hvordan fungerer det?

publiser flyttebil

  • Registrering av flytteoppdrag – Flytteguiden eller registrerte brukere kan registrere et flytteoppdrag for de som planlegger å flytte. Nye publiseringer kommer på Flytteguiden.no hver dag og registreres i vår database. Bare Flytteguiden og våre registrerte brukere kan publisere på nettstedet som er gratis, raskt og enkelt.
  • Registrering av flyttebiler – Eier du et flyttebyrå kan du registrere din flyttebil ledig for returlast, samlast og “hopp på”. Er ikke flyttebilen full og du har ekstra ledig plass, har du ingen oppdrag på vei tilbake eller du kan flytte et flyttelass videre fra der du leverer. Det finnes mange kreative ruter du kan bygge opp ved hjelp av Flytteguiden´s nettverk.

 

flyttelasset blir synlig

  • Publiserte flytteoppdrag – Flytteoppdragene blir direkte publisert og dine personlige data blir ikke synlige, (navn og telefonnummer). Nødvendige opplysninger blir publisert og flyttebyråer kan sende deg en forespørsel med Flytteguiden sitt skjema hvor all kontaktinformasjon fra flyttebyrået er tilgjengelig. Du som skal flytte kan svare tilbake på forespørselen fra flyttebyrået hvis ønskelig.
  • Publiserte flyttebiler – Når en flyttebil blir er publisert vises den umiddelbart på transportutvekslingen vår, noe som gjør den synlig i søkeresultatene. Du som skal flytte kan sende en direkte forespørsel til flyttebyrået direkte til den aktuelle flyttebilen som er ledig. Det kan søkes etter returlast / flyttebiler fra skjemaet (fra og til) eller du kan søke direkte på det interaktive kartet.

 


flyttelass oppdages

  • Flytteoppdraget funnet – Registrerte brukere, (flyttebyråer) av Flytteguiden.no vil kunne finne et flytteoppdrag eller en flyttebil på transportutvekslingen vår via våre interaktive søkefunksjoner. Personlig data på flytteoppdrag som navn og telefonnummer blir ikke synliggjort på transportutvekslingen sine sider eller på kartet. Kun ved kontakt / forespørsel imellom flyttebyrået og kunden.

 

avtale

  • Joben blir avtalt – Brukere som er interessert i flytte- eller transportoppdraget ditt, vil kontakte deg direkte. Begge parter kan diskutere og avtale priser, betalingsbetingelser og vilkår. Medlemmer kan sjekke hverandres tilbakemelding fra tidligere jobber og laste ned forretningsdokumenter slik at de er sikre på at de velger riktig selskap for jobben. Flytteguiden.no tar ingen provisjon, noe som betyr at brukerne våre kan få de beste prisene.

 

ferdig

  • Jobb fullført – Når jobben er avtalt vil flytteselskapet som utførte jobben fakturere kunden med vilkårene de ble enige om. Når betalinger og oppdraget er utført kan kunder som har flyttet legge igjen en anmeldelse.

E-postvarsel

  • E-postvarlser – Ved registrering kan du velge å motta varsel på e-post fra ett eller flere fylker. Alle flytteoppdrag som blir registrert i vår database videresendes til deg automatisk. Slik sparer du tid og trenger ikke å følge med hele tiden.