Spørsmål rundt flyttebyrå og koronavirus? Les mer

Compare Listings

  • Gode ​​priser: Våre forhandlede vil hjelpe deg med å sammenligne og spare for å finne en billig flyttebil Oslo.
  • Kvalitetspartnere: Vi samarbeider med de beste bilutleiefirmaene for å sikre at du får enestående service.
  • Ulike bilutleiere: Med flere av steder å velge mellom, kan det ikke være lettere å finne en ledig flyttebil
  • Finn riktig flyttebil og størrelse, klikk her

flyttebil

Det er en vanskelig avgjørelse: bør du leie et flyttebyrå eller finne en flyttebil å leie?

Selv om det å leie et flyttebyrå absolutt har sine fordeler, er det ingen som nekter for at det er billigere med en leiebil. Ikke bare er leiebiler et rimelig alternativ til flyttebyråer, men de er også et mer fleksibelt alternativ for de med kompliserte tidslinjer. Heldigvis kan Flytteguiden hjelpe deg med å planlegge og få de beste prisene til å finne en billig flyttebil eller varebil til leie. For mer informasjon om alt fra leiebilstørrelser til leiebilforsikring, ta en titt på vår guide til leie av flyttebil nedenfor.

5 ting du må vurdere når du leier en flyttebil

  1. Størrelsen på flyttelasset ditt – Unødvendig å si, jo flere eiendeler du planlegger å flytte, jo større blir leiebilen du trenger. Hvis du planlegger å flytte tre eller flere soverom, bør du velge en større lastebil. De som flytter en hybel, ett eller to-roms leilighet kan være i stand til å flytte eiendelene sine inn i en varebil eller en liten lastebil.
  2. Prisen på diesel – Gitt bilens store størrelse, pleier leiebiler å være store drivstoffbrukere. Så hvis du planlegger å kjøre gjennom en kommune (eller fylke) med høye priser på diesel, må du huske å ta hensyn til dette før du leier en flyttebil. De fleste vare og lastebiler bruker diesel.

  3. Avstanden på flyttingen din – Avstanden til flyttingen din er en viktig faktor når du leier en flyttebil. For det første, jo lenger du flytter, jo mer diesel vil du trenge (derav jo dyrere flyttingen blir). For det andre, hvis du flytter langt, vil du trenge leiebil med komfortable bilseter. For det tredje, siden du ikke vil kunne gjøre flere turer frem og tilbake mellom adressene, må du leie en varebil / lastebil som flytter seg stor nok til å ta med alt på en gang. 

  4. Størrelsen på din flyttebil – Se for deg å laste eiendelene dine på baksiden av lastebilen, bare for å innse senere at den flyttebilen er for liten. Det siste du vil gjøre er å leie bil i feil størrelse når du flytter. 

  5. Ekstra bilutleieavgifter – Ikke glem de ekstra-avgiftene. Selv om det å leie en flyttebil absolutt er billigere enn å bruke et flyttebyrå, kan det fortsatt føre til noen ekstra gebyrer underveis. Disse avgiftene kan inkludere kostnader for drivstoff, ekstra dager ved behov, ekstra kjørelengde og tilleggsutstyr for flytteutstyr. I tillegg, hvis du ikke returnerer leiebilen til riktig sted og tid, kan det hende du må betale en ekstra avgift til bilutleiefirmaet.

Hvordan sikre, pakke å fylle en flyttebil? Se her (flyttetips)